Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми свети едната светлина отзад за мъгла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ми свети едната светлина отзад за мъгла

Не ми свети едната светлина отзад за мъгла, като ги пусна светва само лявата и на таблото ми дава, че има изгоряла крушка, проблема обаче е, че до куплонга на цокъла изобщо недостига ток. Някакви насоки идей къде може да се губи по трасето, лявата свети, дясната не...
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 150hp 2002г.

дясна няма освен колите с дясна дирекция / ма те пък нямат лява/
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
    Peugeout 2.2 HDI 133+++
    Alfa 159 +++ next

Comment

156 SW трябва да е с 2 светлини отзад. Колегата да си провери левите 3 предпазителя на втория ред в таблото под волана.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз като купих моята алфа точно така се обърках само че на мен не ми светеше единия габарит и я смених обаче крушката била с две светлини и близо седмица ми светеше на таблото докато се усетя хах лудница
        алфа ромео 156 тс

Comment

Проверих посочените предпазители и са здрави, а и проблема е само в тази светлина, гледам, че тези предпазители май са комбинирани и отговарят за група от светлини, а при мен липсва само тя...

Comment

Задните светлини за мъгла се захранват от таблото с оборотомера. Провери на 20 - пиновата му букса, дали има +12V на пинове 4 и 17, когато светлините са включени.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Т.е. трябва да сваля кръга с оборотомера и да проверя отзад на неговите пинове? Благодаря

Comment

Working...
              X